Julefrokost 2016

Julefrokosten fra Chefs Café 2016.

-Vi synes en god julefrokost skal være hjemmelavet. Vi laver selv marinerede sild fra saltsild, fisken er fersk ikke frosset, steg, deller og leverpostej laves af kød vi selv skærer og hakker. Vi har igen i år fået lov til at koge risengrød på råmælk fra Svanholms jerseykøer så ris a la manden bliver ekstra god.

Her er vores bud på en hjemmelavet og helt igennem økologisk julebuffet:

Karrysild med løg og capers

Fiskefilet,pandestegt m/remoulade og citron

Gravad laks med rævesauce

Lune frikadeller af kalv og flæsk m/ surt

Flæskesteg m/rødkål

Leverpostej med champignons og bacon

2 slags oste med kompot: Grubelagret Daubjerg og valnøddebrie

Ris a la mande med kirsebærsauce.

Hertil vores hjemmebagte koldhævede brød og rugbrød samt smør og krydderfedt.

Pris pr. couvert,afhentet, incl. 25% moms  228,- kr

—–

Tilkøb: hver enkelt ekstra ret +28,-/couvert incl. moms.

Saltstegte sild med bløde løg, sennep og rødbeder

Ove Verner Hansen sild (marinerede sild,créme fraiche, capers, rødbede,løg og æble)

Dampet ørred med urte mayo

Tarteletter med kylling i cremet aspargesauce

Blå Kornblomst med syltede løg

Ring til Susanne på 87 100 100

Menuerne skifter