Julefrokosten fra Chefs Cottage and Gaden Café 2021.
-Vi synes en god julefrokost skal være hjemmelavet. Vi laver selv marinerede sild fra saltsild, fisken er fersk ikke frosset, steg, deller og leverpostej laves af kød vi selv skærer og hakker. Igen i år koger vi risengrød på råmælk fra Svanholms jerseykøer så ris a la manden bliver ekstra god.
Ove Verner Hansen sild
(marinerede sild, créme fraiche, kapers, rødbede, løg og æble)
Fiskefilet, pandestegt m/remoulade og citron
Varmrøget laks vendt i urtecreme, på grøn salat.
Lune frikadeller af kalv og flæsk m/ surt
Flæskesteg m/rødkål
Leverpostej med champignons og bacon
2 slags oste med kompot: Grubelagret Daubjerg og valnøddebrie
Riz a la mande med kirsebærsauce
Hertil vores hjemmebagte koldhævede brød og rugbrød samt smør og krydderfedt.
Pris pr. couvert, afhentet incl. 25% moms 262,- kr
Tilkøb: hver enkelt ekstra ret +32,-/couvert incl. moms.
Saltstegte sild med bløde løg, sennep og rødbeder
Karrysild med løg og kapers
Æg og rejer med dildmayo
Tarteletter med kylling i cremet aspargessauce
Blå Kornblomst med syltede løg
Ring til Susanne på
87 100 100