Julefrokostmenu

Vi synes en god julefrokost skal være hjemmelavet, og helt igennem økologisk.

Derfor laver vi selv marinerede sild fra saltsild, fisken er fersk ikke frosset, steg, deller og leverpostej laves af kød vi selv skærer og hakker.

Og derfor koger vi (igen i år) risengrøden på råmælk fra Svanholms jerseykøer – så ris a la manden bliver ekstra god.

 

Chefs Café julefrokost 2019:

Ove Verner Hansen sild
(marinerede sild, créme fraiche, kapers, rødbede, løg og æble)

Fiskefilet, pandestegt m/remoulade og citron

Varmrøget laks vendt i urtecreme, på grøn salat.

Lune frikadeller af kalv og flæsk m/ surt

Flæskesteg m/rødkål

Leverpostej med champignons og bacon

2 slags oste med kompot: Grubelagret Daubjerg og valnøddebrie

Riz a la mande med kirsebærsauce

 

Hertil vores hjemmebagte koldhævede brød og rugbrød samt smør og krydderfedt.

Pris pr. couvert, afhentet incl. 25% moms 258,- kr–

 

Tilkøb: hver enkelt ekstra ret +28,-/couvert incl. moms.

Saltstegte sild med bløde løg, sennep og rødbeder

Karrysild med løg og kapers

Æg og rejer med dildmayo

Tarteletter med kylling i cremet aspargessauce

Blå Kornblomst med syltede løg

Ring til Susanne på    87 100 100

Menuerne skifter