Julefrokostmenu

Julefrokosten fra Chefs Café 2017.

-Vi synes en god julefrokost skal være hjemmelavet. Vi laver selv marinerede sild fra saltsild, fisken er fersk ikke frosset, steg, deller og leverpostej laves af kød vi selv skærer og hakker. Vi har igen i år fået lov til at koge risengrød på råmælk fra Svanholms jerseykøer så ris a la manden bliver ekstra god.

Her er vores bud på en hjemmelavet og helt igennem økologisk julebuffet:

  • Karrysild med løg og kapers
  • Fiskefilet, pandestegt m/remoulade og citron
  • Varmrøget laks vendt i urtecreme, på grøn salat.
  • Lune frikadeller af kalv og flæsk m/ surt
  • Flæskesteg m/rødkål
  • Leverpostej med champignons og bacon
  • 2 slags oste med kompot: Grubelagret Daubjerg og valnøddebrie
  • Riz a la mande med kirsebærsauce.

Hertil vores hjemmebagte koldhævede brød og rugbrød samt smør og krydderfedt.

 

Pris pr. couvert, afhentet,                       incl. 25%moms                              248,- kr–

 

Tilkøb: hver enkelt ekstra ret +28,-/couvert incl. moms.

  • Saltstegte sild med bløde løg, sennep og rødbeder
  • Ove Verner Hansen sild
    (marinerede sild, créme fraiche, kapers, rødbede, løg og æble)
  • Dampet ørred med urte mayo
  • Tarteletter med kylling i cremet aspargessauce
  • Blå Kornblomst med syltede løg
  • Gravad laks med rævesauce

Ring til Susanne på    87 100 100

Menuerne skifter